Şehit Umut Aytekin Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen, saygın, güvenilir, çağdaş, bir eğitim anlayışını benimseyen örnek ve öncü bir kurum olmak.

Misyon: Vatanını seven, kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlere sahip çıkan, evrensel düşünebilen çağdaş, duyarlı ve başarılı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.30
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 370 4152024

Belgegeçer - (370) 415 2024

WEB - https://sehitumutaytekinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AYDINLIKEVLER MAH. TEVFİK FİKRET CAD. NO 86 MERKEZ / KARABÜK

Öğretim Şekli :Normal Eğitim-Öğretim

Yerleşim Yeri - Aydınlıkevler Mahallesi önceleri 170 müstakil evin bulunduğu bir yerleşim yeri iken son zamanlarda hızla büyüyen bir mahalle haline gelmiştir.Her geçen gün mahallenin yerleşim alanı ve nüfusu genişlemektedir.Mahallemizde 1 Anadolu Lisesi bulunmaktadır.

Adres - AYDINLIKEVLER MAH. TEVFİK FİKRET CAD. NO 86 MERKEZ / KARABÜK

Ulaşım Hususi,Minibüs,Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinden 3 km terminalden 4km uzaklıkta olup Aydınlıkevler Mahallesi hattı yönündeki tüm şehir içi minübüs ve otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.Minübüsler şehir içi minübüs terminalinden hareket etmektedir.Ayrıca 100. yıl hattındaki 3 minübüsle okulumuza ulaşım mümkündür.